Gość Napisano 21 Czerwiec 2015 Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Prośba do znawców i podpowiedź .Rycerz z tarczą i mieczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garson2210 Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 A druga strona jest płaska czy ma przebicie postaci rycerza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Ma przebicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Średnica i kontekst ? wygląda dziwnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Nie jest to moneta lecz jakaś własna twórczość lub żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Może tak być, bo znaleziona w okolicy Ślęży, a przewija się tam sporo wspólczesnych rycerzy, przebierańców itp. Żeby było ciekawiej było tego kilka sztuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 25 Czerwiec 2015 Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Przypomina takie fałszywki(przewiń pod koniec strony):http://www.poszukiwanieskarbow.com/numizmatyka/udajace.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 26 Czerwiec 2015 Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Przyznam, że i ja patrzyłem na ten krążek sceptycznie. Nie spotkałem się jeszcze z rysunkiem leworęcznego rycerza/władcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.