scyzoryk111 Napisano 10 Czerwiec 2015 Autor Napisano 10 Czerwiec 2015 Po ile teraz średnio liściaki i gras chodzą bo nie wiem czy nie przepłaciłem
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Czerwiec 2015 Napisano 10 Czerwiec 2015 Liściaki chodzą po czypińcet a grasy po pińćpińcet
viator01 Napisano 10 Czerwiec 2015 Napisano 10 Czerwiec 2015 :)musisz używać fachowego słownictwaChodzi ci o bagnet wzoru 98/05 do karabinu mauser, potocznie nazywany liściak (podałem tę nazwę, żebyś w necie łatwiej mógł coś znaleźć), oraz o bagnet wzoru 1874 o karabinu gras. I takich nazw (wzoru) używaj na forum, bo cię koledzy za profanację zlinczują :)Ceny bagnetów zależą od stanu - najlepiej znajdź na allegro najbardziej podobne i obserwuj za ile pójdą, albo podaj cenę, to od razu będzie można zweryfikować.
scyzoryk111 Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Napisano 11 Czerwiec 2015 o.k jest to moja pierwsza strona na której pokazuje i opisuje znaleziska zawsze wyglądało to tok że między kumplami się wymieniało ale wszyscy wyjechali ....zresztą ja też .Pozdro
Pytanie
scyzoryk111
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.