GALICJANT Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Napisano 7 Czerwiec 2015 szacunek. Proszę napisac czyjej armi może byc ten płaszcz i z jakiego okresu.
Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 Ty sobie z nas jaja robisz...Nie pierwszy raz z resztą...Ale, zrobię dziś wieczorem Dzień Dziecka a może Dzień opieki nad trollami i podpowiem- google pisze, że to holenderska sukmana...A łyżeczka na to- Niemożliwe!!!"
kopijnik2 Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 jusz jest"http://allegro.plPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:14 07-06-2015
Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 Kopi- Ty wiesz, jak ja Cię nie lubię?Sobie nawet nie wyobrażasz... Choć wiem, że fantazję masz wybujałą...
kopijnik2 Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 hm...Powiedz mi - Jak mnie lubisz...- Powiem.- Więc?............":))
tyfus Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 kopi... i inni - krótka piłka:DRASZYR01 --> GALICJANT i jeszcze jedno wcielenie - kwestia czasu jak zostanie przeprowadzona eutanazja.
Pytanie
GALICJANT
szacunek.
Proszę napisac czyjej armi może byc ten płaszcz i z jakiego okresu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.