Blaszczu Napisano 16 Maj 2015 Autor Share Napisano 16 Maj 2015 Prośba o pomoc w rozpoznaniu tego przedmiotu.Z góry wypukłe z gwiazdą.Nie jest dobrze zachowane śr. ok.15-20mm jak było całe.Pod spodem litera W albo K ,nad śladem mocowania gwiazdka. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Maj 2015 Autor Share Napisano 16 Maj 2015 Rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Maj 2015 Share Napisano 16 Maj 2015 Zwłoki guzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 16 Maj 2015 Autor Share Napisano 16 Maj 2015 Wiedziałem ,że jak Siedzisz to odpowiesz . Jaki to może być okres dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 Guzik Pruski - SUUM CUIQUE - Schwarzer Adlerorden - Czarnego Orła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 17 Maj 2015 Autor Share Napisano 17 Maj 2015 Bardzo podobny,ale na miejscu orła jest tylko wypukłość,a po za tym wydaje mi się,że Twój jest półokrągły,a mój całkowicie płaski.Czy to coś zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 Identyczny jak Twój, tylko że mały znalazłem na nieużytkach w Bystrzycy Oł.Twój jest rozklepany i wytarty. Sprawdź @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaszczu Napisano 17 Maj 2015 Autor Share Napisano 17 Maj 2015 Dzięki za pomoc na ra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.