szykru8 Napisano 11 Maj 2015 Autor Napisano 11 Maj 2015 Witambardzo proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotów jakaś niewielka gąsienica i jakieś łapki nie wiem od czego.
szykru8 Napisano 11 Maj 2015 Autor Napisano 11 Maj 2015 pojęcia nie mam od jakiego pojazdu. Szukałem już na różnych stronach ale bez efektu.
didi Napisano 11 Maj 2015 Napisano 11 Maj 2015 Ta gąska to jest jakby łańcuch transportowy. Jak ktoś ma dojście i ochotę poszperać to proponuje kierunek - maszyny do obróbki drewna(przemysłowe), tartak itp. Kiedyś na Galileo w jednym z odcinków związanych z drewnem takie coś mi przed oczami mignęło.
butchcassiddy Napisano 11 Maj 2015 Napisano 11 Maj 2015 Mi się ta gąsiennica" też kojarzy z drewnem a nawet lasem. Jakaś stara maszyna do zrywki?
szykru8 Napisano 12 Maj 2015 Autor Napisano 12 Maj 2015 szukałem dużo w maszynach do odróbki drzewa ale niestety nic podobnego nawet nie widziałem.
szykru8 Napisano 11 Maj 2015 Autor Napisano 11 Maj 2015 Witambardzo proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotów jakaś niewielka gąsienica i jakieś łapki nie wiem od czego.
Pytanie
szykru8
Witam
bardzo proszę o pomoc w identyfikacji przedmiotów jakaś niewielka gąsienica i jakieś łapki nie wiem od czego.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.