Szaman9 Napisano 7 Maj 2015 Autor Napisano 7 Maj 2015 nie wiem jaki materiał , może coś z miedzią , może nie , nie wiem .
Luckey13 Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 A mi to wygląda na połówkę jakiegoś wtyku, choć to tylko skojarzenie.Tak jak we wtyku antenowym, 2 takie połówki tworzę tulejkę, a w środku tejże tulejki odizolowany bolec, całość skręcona śrubką.
szpachelka12 Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 Resztki tej części,która służy do nanoszenia atramentu na papier.Na S.
Szaman9 Napisano 7 Maj 2015 Autor Napisano 7 Maj 2015 nie wiem jaki materiał , może coś z miedzią , może nie , nie wiem .
Szaman9 Napisano 7 Maj 2015 Autor Napisano 7 Maj 2015 długośc 3 cm , a szerokośc około 0,7 cm . ktoś mógłby coś na ten temat napisac ? dzięki i powodzenia .
Szaman9 Napisano 10 Maj 2015 Autor Napisano 10 Maj 2015 jakby nie kombinował , nie może to byc stalówka , ani jej element , bardziej jej osłona jakaś prymitywna , nie wiem dalej , a już tak długo szukałem , że się poddaję po prostu . dzięki i powodzenia .
Pytanie
Szaman9
nie wiem jaki materiał , może coś z miedzią , może nie , nie wiem .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.