Skocz do zawartości
  • 0

2 lufy od dział

predi888

Pytanie

Napisano
Prawdopodobnie moje trafienie roku, choć biorąc pod uwagę chore polskie prawo, prawdopodobnie zostaną tam gdzie znalazłem.

Proszę jednak o id jeśli to możliwe.

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
chlopie teraz to mozesz to tylko oddac jakiejs placowce i to jak najszybciej bo to pod ustawe podchodzi no i nie wiadomo co jeszcze tam jest zadzwon do poznania na wojska polskiego do ogrodnoczuka to przynajmniej zrobisz cos dobrego generalnie w swietle prawa powinienes teren zabezpieczyc i powiadomic odpowiednie organy bo jak ktos doniesie bedziesz mial problem tyle w temacie a generalnie bardzo ciekawa sprawa powinna byc w watku nasze pancerne zdobycze w dziale pancernym tam wiecej specjalistow co ci pomoze
Napisano
Napewno trafienie roku !,wiesz ile jest chętnych kolekcjonerów na kupno takich okazów po dobrej cenie...dobry zastrzyk gotówki się napewno przyda ,a może jakiś kolejny profesjonalny wykrywacz sie a nóż za to kupi :-)...
Napisano
Prawdopodobnie moje trafienie roku, choć biorąc pod uwagę chore polskie prawo, prawdopodobnie zostaną tam gdzie znalazłem.

Proszę jednak o id jeśli to możliwe.
Napisano
Wiem, że wymiarów podać nie możesz bo zmierzyć nie ma jak, ale jakbyś położył paczkę fajek obok tego albo puszkę po piwie, cokolwiek - aby mieć jakiś punkt odniesienia co do wielkości to by wiele pomogło.
Napisano
Dosyć tej dziecinady. Lepiej przekaż temat komuś kto zajmie się tematem konkretnie, a nie robieniem wielkiego halo na forach. Nie masz mocy przerobowej przy wykopaniu byle mela to odpuść.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie