bjar_1 Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja to jeszcze w szkole - mam lekcje do 16:25.
huk 100 Napisano 17 Kwiecień 2015 Napisano 17 Kwiecień 2015 Czlowieksniegu po tej pierwszej fotografii nie trudno będzie cię namierzyć we Wrocku :)::):)ps.jakim cudem wyciekły twoje dane ...
Anna Grodzka Napisano 17 Kwiecień 2015 Napisano 17 Kwiecień 2015 Cześć chłopaki. Który leci na penetrację?
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2015 Napisano 18 Kwiecień 2015 Jacek, pytałeś się wcześniej jak wygląda pozycja a moda".Nie wiesz ?! To jest bardzo proste. Na forum piszesz co chcesz, co jest według Ciebie słuszne, a modowie Cię pie...olą. Popatrz zresztą na ozdobny kartonik przy swoim nicku :)I właśnie tak wygląda pozycja a moda" :)
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Kwiecień 2015 Napisano 18 Kwiecień 2015 Zara , zara , coś tu nie tak. Jeśli jest tak jak piszesz to nie bałdzo rozumiem jak w tej pozycji znajduje się Yetti. Udawał że jej nie zna? Czy po prostu szukał kolejnej okazji? :DPozdrawiam
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2015 Napisano 18 Kwiecień 2015 W jakiej pozycji ?On zawsze jest albo na górze, albo od tyłu. Nigdy odwrotnie.A okazja ? No wiesz.... kto jej nie szuka.Tak jak w życiu. Każdy chce kogoś w jakiś sposób wydymać, samemu nie być wydymanym. Łot i cała filozofija.
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Kwiecień 2015 Napisano 18 Kwiecień 2015 E , a ja durny myślałem że Yetto tylko na leniucha. Wiesz . kładzie się na i czeka na trzęsienie ziemi. :D.Znaczy trzeba uważać na osobników za plecami :D.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.