KayFranz Napisano 18 Lipiec 2015 Napisano 18 Lipiec 2015 Znane, chociaż zazwyczaj publikowane w gorszej jakości.Zdewastowany kadłub łącznikowego PZL Ł-2[\\b], porzucony we Wrześniu. Chciałbym napisać, że to Lublin, ale nie jestem pewien tej lokalizacji. Może ktoś zna?źródło: ebay.de
Spirit of Warsaw Napisano 19 Lipiec 2015 Napisano 19 Lipiec 2015 Ad. KayFranz 2015-07-18 19:07:271. Ten sam PZL Ł.2 nr 55.8 z innej perspektywy - Lublin Bronowice.
Spirit of Warsaw Napisano 19 Lipiec 2015 Napisano 19 Lipiec 2015 2. Na zdjęciu zabudowania LWS - w głębi lubelska starówka i po prawej zamek królewski.Pzdr, Michał
KayFranz Napisano 26 Lipiec 2015 Napisano 26 Lipiec 2015 Porzucony we Wrześniu kadłub RWD-8 produkcji DWL z rejestracją SP-BLJ. Przed wojną na stanie Aeroklubu Warszawskiego. Dobrze widoczna tablica przyrządów w tylnej kabinie (dałem powiększenie). Samolot wygląda na celowo zdemontowany, nie jest to amatorska robota łowców pamiątek". I raczej nie jest to demontaż do transportu kołowego (np. za cieżarówką), bo dlaczego wymontowano też przyrządy? Nie mam teraz dostępu do mojej ulubionej półeczki, więc nie wiem, jaka to lokalizacja. Ktoś kojarzy?źródło: e-bay.de
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.