Skocz do zawartości
  • 0

duży element pojazdu?

pawelek

Pytanie

Napisano

witam. Trafił mi się dziś na wrześniowej miejscówce taki oto element. z braku czasu udało mi się odkopać jego fragment. aparatura" daje sygnał na dużej powierzchni. mam nadzieję że ktoś z Was rozpozna i zidentyfikuje co to może być. poniżej zdjęcia jakie udało mi się zrobić. pozdrawiam.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. Trafił mi się dziś na wrześniowej miejscówce taki oto element. z braku czasu udało mi się odkopać jego fragment. aparatura" daje sygnał na dużej powierzchni. mam nadzieję że ktoś z Was rozpozna i zidentyfikuje co to może być. poniżej zdjęcia jakie udało mi się zrobić. pozdrawiam.

Napisano

dzięki. za tydzień spróbuję go wyrwać. kilka metrów dalej trafiliśmy sporo metalowych skrzynek. wewnątrz była spalona Polska amunicja karabinowa, w kolejnych spalone naboje do rakietnicy oraz chwyt do CKM Hotchkiss i jak się domyślam jakieś części i wężyki do niego. niedługo postaram się wrzucić ich zdjęcia. A to właśnie te skrzynki

Napisano
póki co dzięki Panowie. niebawem może pojawi się więcej szczegółów. Nawiązując do skrzyneczek, to faktycznie mogą mieć coś wspólnego z naszym sprzętem pancernym/opancerzonym.
Napisano
właśnie tak jak wspomniałem w jednym z nich był mosiężny chwyt do niego. jak będę u koleżki- szczęśliwego znalazcy to zrobię i zapodam jego zdjęcia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie