grzesiekd86 Napisano 4 Kwiecień 2015 Autor Napisano 4 Kwiecień 2015 Witam pomoze mi ktoś z identyfikacja okresu?
drag47 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Jak najbardziej kolego Viator. Tylko, że wtedy ten element(trzpień) wyglądałby inaczej. Jego zakończenie byłoby ostre(aby obsadzić grot w promieniu). Chyba że zostało ułamane lub obrosło rdzą. Dlatego poprosiłem o więcej zdjęć najlepiej po delikatnym podczyszczeniu.
grzesiekd86 Napisano 4 Kwiecień 2015 Autor Napisano 4 Kwiecień 2015 Witam pomoze mi ktoś z identyfikacja okresu?
viator01 Napisano 4 Kwiecień 2015 Napisano 4 Kwiecień 2015 Może poprzeglądaj - zakładka zbrojownia http://www.bog.webd.pl/
grzesiekd86 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam, nie mogę wstawić lepszych zdjęć, bo nie mam możliwości ich zrobienia. Końcówka jest ułamana tak jak i lewa strona.
drag47 Napisano 6 Kwiecień 2015 Napisano 6 Kwiecień 2015 Daj więcej fotek. Pokaż tuleję( czy to w ogóle jest tuleja?). Dobrze byłoby gdybyś troszkę to znalezisko podczyścił. Mam wątpliwości czy to aby na pewno grot.Jakie to ma wymiary?
Pytanie
grzesiekd86
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.