Skocz do zawartości

Moje znajdki z 2015 roku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Niedziela

Chodząc na terenie jednej z baterii przeciwlotniczych i klnąc niemiłosiernie !@#$%^&*() że nie mogę znaleźć choćby guzika Kriegsmarine ba nawet łuski. Już po podjęciu decyzji wracam do domu.. W drodze do mego środka transportu - roweru, do mych uszu dobiegł nagle najpiękniejszy dziś słyszany dźwięk, sygnał. Piasek plażowy, jeden sztych saperką i co widzę !@#$%^&*() pierścień GOLD :)

Napisano

.. wyłażę z chaszczy na parking, podskakując coś w stylu jak Puff Daddy w teledysku Mo Money Mo Problems". Parking pełen (V dni twierdzy) stoi kilkanaście samochodów, kampery i 2 autokary do których ładuje się ok. setka starych niemiaszków. Niemiaszki patrzą się na mnie jak na jakiegoś zbója.. Zapewne słyszeli kilkakrotnie !@#$%^&*() na przemian z GOLD. Jeden z nich widząc wykrywkę mówi Haben Sie festgestellt Gold?" Na co Ja Ich fand Gold !!" i pokazuję mu pierścień, a ten niemiaszek mówi głośno w kierunku tłumu Der Herr hat Gold gefunden" a oni.. zaczynają bić mi brawa! :) Ale beka :) zawijam stamtąd szybciutko, po drodze mijają mnie owe autokary a w oknach uśmiechnięte niemiaszki..

Napisano
Szlachetne kamienie oprawia się w szlachetne materiały, proponuję sprawdzić jakież to kamulce się osadziły na pierścieniu. :)
  • 1 month later...
Napisano

Niedziela, efekt kilku dołków ok 30 min.

Wypad zapoznawczy z nowo poznanymi kolegami, na polach po horyzont zalegają jeszcze łany ozimego i nie ma gdzie latać..

• 2 weeks later...
Napisano

Dziś podczas wizyty na byłym 70 doar WOPK trafił się taki przybornik do AKM. Wypatrzony bystrymi oczami, pewnie zgubiony przez jakiegoś szweja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie