Skocz do zawartości

czołg

bmwsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam od wielu lat u mnie na osiedlu krążyły słuchy o zatopionym czołgu na bagnie, jak blem młody dowiedziałem się od starych warmiaków gdzie on jest , chodziłem z kumplami ale bagno było pełne wody i bylo niedostępne . Dzisiaj będąc na wykopkach spotkałem starszego pana który ów czołg widział i tam sie bawił za gówniarza powiedział mi że otwierał wlaz ale nie szlo do niego wejść bo był pełen wody po paru latach czołg osiadł głębiej i zginoł z pola widzenia szukam ochotników do zlokalizowania ów czolgu bagno na chwilę obecną jest wyschniete jest dobra chwila na zlokalizowanie i wydobycie
  • Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Obstawiam zaginiony egzemplarz Mausa. Tylko dziwi mnie że miejscowy starszy Pan za młodu nie skakał z lufy na główkę. I że Helmuty , gdy jeszcze można było otworzyć właz nie trzymali go od środka.
Pozdrawiam
Napisano
A jaką byś preferował ta grę wstępną? Na gitarze , na skrzypcach czy harmonijka ustna wystarczy? A czy zamiast kina może być romantyczne ognisko z niewielkim dodatkiem zupki chmielowej? A potem pierścionek?:D
Pozdrawiam
Napisano
Tyfus" karetka podjechała STOP
zbieramy na leczenie STOP
fundacja TVP History i RMF STOP
uzbierała ci na operacje na nogi STOP
głowy nie udało sie uratować STOP
ale rozważamy przeszczep STOP
Napisano
Laweta w pogotowiu. Czekam na dyspozycje. Chyba, że blisko są jakieś tory to od razu hyc na platformę i do Rzeszy. W razie czego załatwiam z PKP-Cargo. Czekam na cynk.
Napisano
jak fajnie że ten portal istnieje mozna spotkać ciekawych ludzi co mają zainteresowania podobne do swoich dłubanie w nosie i przytakiwanie sobie, delikatnie siostry bo on jest nowy a my stare pedalstwo i pajace robimy takim :()

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie