sztugtiger Napisano 1 Marzec 2015 Autor Share Napisano 1 Marzec 2015 http://m.echodnia.eu/swietokrzyskie/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150227/POWIAT0108/150228948 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 W Świętokrzyskim też widzę wesoło jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 2 Marzec 2015 Autor Share Napisano 2 Marzec 2015 i to jak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 Znaczy, że sezon się zaczął. W tym lesie nic samo z ziemi na wierzch nie wychodzi, znowu jakiś debil rozkopał i zostawił na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 2 Marzec 2015 Autor Share Napisano 2 Marzec 2015 no glupota raczej z czyjejs strony ten las jest niedaleko mnie i znam go juz na wskros a widac jakis nizly kolo tam kopal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2015 Share Napisano 2 Marzec 2015 Buractwo się pleni wszędzie to i u nas też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlotooka Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 A myślałem że scyzoryki to solidna firma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Niestety renoma z czasem upadła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Południowo-zachodnia część lasu wygląda jak ser szwajcarski.W styczniu 1945 na chwilkę przycupnęli tutaj sowieci,po drugiej stronie Nidy stacjonowali Niemcy.Popykali sobie troszkę i zostawili pełno tego dziadostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 3 Marzec 2015 Autor Share Napisano 3 Marzec 2015 niestety coraz wiecej dzieci ma wykrywke i sa tego efekty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlotooka Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Bywa że dużych dzieci też,mało to ludzi kalekami zostało przez własną głupotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmak Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 myślę, że trochę pochopnie się wyrażacie nie znając tematu. To że zgłosił leśniczy to jeszcze nie znaczy , że ktoś to musiał zostawić na wierzchu, tylko jak znacie nasze prawo lepiej , że leśniczy zgłaszając powiedział, że się na to natknął niż miał tłumaczyć się kto mu o tym powiedział. Zdjęcie według mnie zrobione zostało już po robocie saperów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Delmak, jeżeli ktoś tu nie zna tematu to TY. Byłeś w tym lesie chociaż raz ? Widziałeś jak to wygląda ? Ja byłem tam dziesiątki razy, raz pogoniłem dzieciaki ze wsi, podszedłem do dołu zostawili łopaty, motyki i pootwierane skrzynki z moździerzówkami. Nie raz leżały zostawione przez kopaczy 88 mm na kupkach i rozkopane doły. Leśniczy tam ciągle ma z tym przeprawę i zgłasza tylko to co widzi zostawione na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 chyba to jedyny straszacy altylerja las w okolicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Nie jedyny:).Po drugiej strony Nidy to samo tylko niemieckie,w ubiegłym roku po zachodniej stronie saperzy czystkę robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 5 Marzec 2015 Autor Share Napisano 5 Marzec 2015 to ladnie tego nawalone dziadek mawial ze po wojnie wywozili tatrami po sama plandeke wszystkiego nawalone a tu jeszcze wiele zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 No właśnie,to ciekawe.Rozumiem że Niemcy uciekli w popłochu i zostawili całe dobro,ale Rosjanie?To z czym oni na wroga poszli,czyżby Uraaaa! wystarczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 5 Marzec 2015 Autor Share Napisano 5 Marzec 2015 moglo tak byc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 Ruscy zostawiali o wiele więcej niż Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 tyle ze co wykopane to niemiecki na kazdym kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Bo tylko niemieckie wytrzymało próbę czasu.Ruskie już dawno skorodowało i wzbogaciło w cenne minerały Polskie pola.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Ciekawy punkt widzenia. Jakieś konkrety? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 czolgi i takie tam heh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Audi ? :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 za motkowicami podobno jest jakis czolg w bagnie bo opowiadal mi o tym miejscowy kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.