Napoleon North Napisano 19 Luty 2015 Autor Napisano 19 Luty 2015 Witam Od pewnego czasu głowię się co to jest . Posrebrzane a to ,,an pasuje mi do kawałka klucza bo kiedyś podobne ale nie posrebrzany widziałem . Z drugiej strony jest ,,ZN".Małe to tałatajstwo i leży nie oznaczone .
Napoleon North Napisano 19 Luty 2015 Autor Napisano 19 Luty 2015 Druga strona . To wykopek z tamtego roku .
Kubaaaks Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 Ostatnio znalazłem ptasią obrączkę i wygląda zupełnie inaczej, także opcje obrączki bym wykluczył.
Napoleon North Napisano 19 Luty 2015 Autor Napisano 19 Luty 2015 Dzięki ;) Ja też tak średnio w to wierzyłem .Niemniej jestem ciekaw od czego jest ten fragment .
ylooC Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 Może być zgnieciona obrączka ptasia.W pełni metalowe też się stosuje u dzikich ptaków.
Kubaaaks Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 Teraz nie ma. Może kiedyś były choć nie widzę sensu aby takie rzeczy posrebrzać.
honker Napisano 19 Luty 2015 Napisano 19 Luty 2015 witam wygląda na starą plombę od kiełbasy. ZN zakładowa norma pewnie coś w guście karmy dla zwierząt lub pasztetowej. Oczyść górę to będzie widać że to sprasowane blaszki pozd.marek
Pytanie
Napoleon North
Witam
Od pewnego czasu głowię się co to jest . Posrebrzane a to ,,an pasuje mi do kawałka klucza bo kiedyś podobne ale nie posrebrzany widziałem . Z drugiej strony jest ,,ZN".
Małe to tałatajstwo i leży nie oznaczone .
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.