Jump to content
  • 0

Co za łyżeczka

riczizw84

Question

Posted
Witam mam prośbę ostatnio mój szwagier przyniósł z budowy żyżeczkę, która jak się okazało była w zaprawie murarskiej sprzed kilku jak nie kilkunastu lat proszę o jakąkolwiek pomoc w ustaleniu wytwórcy i z czego jest z tyłu łżeczki znajduja sie pisane dużymi literami MR a obok w kratce SR64. Dzięki za każda podpowiedź jak zrobię zdjęcia to dodam pozdrawiam.

12 answers to this question

Recommended Posts

Posted
Witam mam prośbę ostatnio mój szwagier przyniósł z budowy żyżeczkę, która jak się okazało była w zaprawie murarskiej sprzed kilku jak nie kilkunastu lat proszę o jakąkolwiek pomoc w ustaleniu wytwórcy i z czego jest z tyłu łżeczki znajduja sie pisane dużymi literami MR a obok w kratce SR64. Dzięki za każda podpowiedź jak zrobię zdjęcia to dodam pozdrawiam.
Posted
No i pojawił się kłopot na żadnym zdjęciu nie mogą mi wyjść te punce ale tak jak pisałem w pierwszym poście na jednym dużymi literami napisane jest MR a obok ok 1cm jest drugi napis SR64 też dużymi literami może to coś pomoże
Posted
Dzięki za pomoc jak już odczytałem na łyżeczce że jest to 84 a nie 64 to ułatwiło sprawę i to bardzo. Dzięki za pomoc i zainteresowanie pozdrawiam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information