Klucznik Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Dzis mialem mozliwosc sprawdzic PI tylko na schowki.Moze to wydac sie fantazją i daleko do 1 kwietnia,ale mozesz ustawic zeby nie widzial od powierzchni 10,20,30 cm,wszystko co glębiej widzi.Robi go jeden z najstarszych producentow PI.Oczywiscie nie podam nazwiska ,trzeba sie domyslac,aby mnie nie posądzono o reklame.Reszta to jak u poprzednich modeli,2 rodzaje cewek,diody na kolor i zelazo.K. z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbers Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Orientujesz się jaka cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2013 Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Zapewne Nowak,jaki model ile $? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucznik Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 WitamCena taka jak za poprzednie PIK. z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucznik Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Alex Jak polityk-nie potwierdzam ale tez nie zaprzeczam.K. z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomson. Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Biorę w ciemno jeśli to się na prawdę sprawdza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubbers Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Jeżeli to u Nowaka to ja się wstrzymuję,trochę negatywnych opinii w sieci o nim jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucznik Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 odnosnie elektroniki to nigdy nikt nie narzekal no i inni producenci PI go nie przeskoczyli.Konstrukcje tez poprawil.Bede mial za miesiac to opisze.Wg znanego elektronika to jest 3-stopniowe dlawienie na bramce przesterowanego sygnalu.No sam jestem ciekaw czy jak bedzie konserwa a pod nia na metrze hełm to czy wezmieK z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taktyk Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Klucznik co Tu tutaj pitolisz?odnosnie elektroniki to nigdy nikt nie narzekal no i inni producenci PI go nie przeskoczyli"Podobno każdy wykrywacz miał inne parametry (Wg znanego elektronika)? Wg znanego elektronika to jest 3-stopniowe dlawienie na bramce przesterowanego sygnalu"Że co? PITU PITU....TAKTYK Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan200 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Hmm, Wg znanego elektronika to jest 3-stopniowe dlawienie na bramce przesterowanego sygnału" Ten znany elektronik to na pewno jest elektronik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucznik Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Moze jest inaczej,bo to sam wymyslilem,ale zapytam przy okazji Nov co on takiego ciekawego wynalazl,a ze wynalazl to sam na wlasne oczy widzialem.Taktyku a juz zrobiles ten cudowny wykrywacz a ktorym pisales ze 7 lat temu?K. z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taktyk Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Tak? A pisałeś, że wg. znanego elektronika :)Tak się traci wiarygodność.T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klucznik Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Ja się uwazam za najlepszego elektronika,bo ja zawsze wszystko wiem lepiej.Niemcy mowią na takiego besserwisser-lepiej wiedzący.No moze ktoś by probowal wyjasnic na jakiej zasadzie N. zrobil tak ze na 3 zakresie widzi blache moziezna 20x20 cm z odleglosci 120 cm,jak sie zbliza cewkę to przy odleglosci 30 cm sygnal zanika az do dojechania cewką do przedmiotu.Wiem ze Garrett przed 20 laty probowal cos takiego zrobic ale mu sie nie udalo.K z K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.