Skocz do zawartości

Tylko na schowki-PI konkret

Klucznik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzis mialem mozliwosc sprawdzic PI tylko na schowki.Moze to wydac sie fantazją i daleko do 1 kwietnia,ale mozesz ustawic zeby nie widzial od powierzchni 10,20,30 cm,wszystko co glębiej widzi.Robi go jeden z najstarszych producentow PI.Oczywiscie nie podam nazwiska ,trzeba sie domyslac,aby mnie nie posądzono o reklame.Reszta to jak u poprzednich modeli,2 rodzaje cewek,diody na kolor i zelazo.
K. z K.
  • 2 weeks later...
Napisano
odnosnie elektroniki to nigdy nikt nie narzekal no i inni producenci PI go nie przeskoczyli.Konstrukcje tez poprawil.Bede mial za miesiac to opisze.Wg znanego elektronika to jest 3-stopniowe dlawienie na bramce przesterowanego sygnalu.No sam jestem ciekaw czy jak bedzie konserwa a pod nia na metrze hełm to czy wezmie
K z K.
Napisano
Klucznik co Tu tutaj pitolisz?

odnosnie elektroniki to nigdy nikt nie narzekal no i inni producenci PI go nie przeskoczyli"

Podobno każdy wykrywacz miał inne parametry (Wg znanego elektronika)?

Wg znanego elektronika to jest 3-stopniowe dlawienie na bramce przesterowanego sygnalu"

Że co? PITU PITU....

TAKTYK
Napisano
Moze jest inaczej,bo to sam wymyslilem,ale zapytam przy okazji Nov co on takiego ciekawego wynalazl,a ze wynalazl to sam na wlasne oczy widzialem.Taktyku a juz zrobiles ten cudowny wykrywacz a ktorym pisales ze 7 lat temu?
K. z K.
Napisano
Ja się uwazam za najlepszego elektronika,bo ja zawsze wszystko wiem lepiej.Niemcy mowią na takiego besserwisser-lepiej wiedzący.
No moze ktoś by probowal wyjasnic na jakiej zasadzie N. zrobil tak ze na 3 zakresie widzi blache moziezna 20x20 cm z odleglosci 120 cm,jak sie zbliza cewkę to przy odleglosci 30 cm sygnal zanika az do dojechania cewką do przedmiotu.
Wiem ze Garrett przed 20 laty probowal cos takiego zrobic ale mu sie nie udalo.
K z K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie