Landszaft Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Witam . oto co znalazł mój znajomy niedaleko byłych obozów pracy. co to jest ? nie jest odłamane. czy to marka narzędziowa ? czy jakiś numer obozowy , czy może jakowyś nieśmiertelnik ? , jeśli ktoś coś kojarzy proszę o informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Landszaft Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 to że to Dania to jest samo przez się wiadome wynikające z napisu, gdyby była to marka narzędziowa to powinien być jakiś numer ale napis PARK K2 nic mi nie mówi . Znalezione Szczecin ciut daleko od protektoratu. dziurki świadczą o zawieszce , może być to też plomba sznurkowa . niestety kicha w szukaniu na necie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ylooC Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Chodziło mi o to że napis jest po duńsku a nie niemiecku.A to nie dla wszystkich jest jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ylooC Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Może to nieistotne, ale Danmark", to po duńsku Dania"Część duńskich żydów była wysłana do obozu w Terezin (niem. Theresienstadt) zlokalizowanego na terenie Protektoratu Czech i Moraw.Może to kompletne pudło, ale sugerowałem się obozami i Danią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Landszaft
Witam . oto co znalazł mój znajomy niedaleko byłych obozów pracy. co to jest ? nie jest odłamane. czy to marka narzędziowa ? czy jakiś numer obozowy , czy może jakowyś nieśmiertelnik ? , jeśli ktoś coś kojarzy proszę o informację.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.