Skocz do zawartości

Rosyjskie sprzęty

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cała ta dyskusja jest dla mnie bardzo zabawna ponieważ w odróżnieniu od dyskutantów znam te wykrywacze od kilkudziesięciu lat i miałem osobiście 2 modele Wektor i Sorex. Działanie wszystkich wykrywaczy AKA opiera się na tzw. hodografie, który jest zresztą dostępny w menu serwisowym XP Deus i ładnie to działa w testach, ale zupełnie nie przekłada się na skuteczność wykrywaczy, czyli znaleziska w terenie.
gingerus do Twojej widomości: wykrywacze Mołotok czy T72 wg. mojej wiedzy nigdy nie istniały i nie zaistnieją, ponieważ było to zwykłe oszustwo internetowe mające na celu wyłudzenie wpłat od dilerów na całym świecie. Z tego co wiem to przynajmniej jeden duży dystrybutor polski dał się na to nabrać i stracił conajmniej kildkadziesiąt tysięcy złotych. Chciałbym się mylić w tej kwesti.
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Denar, Ty chyba kpisz, że się jeszcze wypowiadasz na tamat wykrywaczy AKA.Już dość się skompromitowałeś.
Dla tych co nie pamiętają:
Denar publicznie, na forach wyśmiewał produkty tej marki.
Niedługo potem, na tych samych forach zachwycał się nimi- co oczywiście wynikało z prób sprzedawania tychże.

Rozumiem, że dziś, mamy trzecią wersję wydarzeń.

Pozostaje czekać na kolejne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie