Raned Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Cała ta dyskusja jest dla mnie bardzo zabawna ponieważ w odróżnieniu od dyskutantów znam te wykrywacze od kilkudziesięciu lat i miałem osobiście 2 modele Wektor i Sorex. Działanie wszystkich wykrywaczy AKA opiera się na tzw. hodografie, który jest zresztą dostępny w menu serwisowym XP Deus i ładnie to działa w testach, ale zupełnie nie przekłada się na skuteczność wykrywaczy, czyli znaleziska w terenie.gingerus do Twojej widomości: wykrywacze Mołotok czy T72 wg. mojej wiedzy nigdy nie istniały i nie zaistnieją, ponieważ było to zwykłe oszustwo internetowe mające na celu wyłudzenie wpłat od dilerów na całym świecie. Z tego co wiem to przynajmniej jeden duży dystrybutor polski dał się na to nabrać i stracił conajmniej kildkadziesiąt tysięcy złotych. Chciałbym się mylić w tej kwesti.
IdeL Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 No to podziel się Raned swoimi doświadczeniami użytkowania z tego sprzętu. Choćby tego ака вектор".
ginerus Napisano 30 Styczeń 2015 Napisano 30 Styczeń 2015 Panie Raned ja nic nie pisałem o mołotok i t 72 że są czy będą a podany adres był podglądowy na reklamę i wygląd.
sza.man Napisano 30 Styczeń 2015 Autor Napisano 30 Styczeń 2015 Denar, Ty chyba kpisz, że się jeszcze wypowiadasz na tamat wykrywaczy AKA.Już dość się skompromitowałeś.Dla tych co nie pamiętają:Denar publicznie, na forach wyśmiewał produkty tej marki.Niedługo potem, na tych samych forach zachwycał się nimi- co oczywiście wynikało z prób sprzedawania tychże.Rozumiem, że dziś, mamy trzecią wersję wydarzeń.Pozostaje czekać na kolejne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.