mmmmmmm urghhh! Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 Znalazłam tabliczkę o wymiarach 4 cm x 5 cm, na niej jest napisane (co jestem w stanie rozczytać): kg 825, rok 1938 DRUT i to wszystko. Na górze ma dziurkę jakby do zawieszania. Do czego służyła - nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 23 Styczeń 2015 Share Napisano 23 Styczeń 2015 witaj tabliczka z danymi z bębna na kabel tylko czy w tym roku mieliśmy jakąś fabrykę kabli? pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 23 Styczeń 2015 Share Napisano 23 Styczeń 2015 Nie kabel a drut.Zwój drutu a na tabliczce dane magazynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmmmmm urghhh! Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 Bardzo dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.