Witam Szanownych kolegów! Znów jestem zmuszony prosić o pomoc w identyfikacji ;). Jakiś czas temu szperając na złomowisku znalazłem taką oto blachę, która poniewierała się w wiadrze ze starymi gwoździami. Pierwotnie pokrywała ją czarna patyna, że aż nie było nic widać i prawie bym ją przez to zignorował :). Konkrety: blacha miedziana 23x14cm , mosiądzowana z motywem sceny polowania. Dwóch wojowników(jeden z włócznią, drugi szablą oraz tarczą) broni trzeciego przed lwami, który to siedzi na grzbiecie opancerzonego słonia.
Pytanie
Rafi94
Znów jestem zmuszony prosić o pomoc w identyfikacji ;). Jakiś czas temu szperając na złomowisku znalazłem taką oto blachę, która poniewierała się w wiadrze ze starymi gwoździami. Pierwotnie pokrywała ją czarna patyna, że aż nie było nic widać i prawie bym ją przez to zignorował :). Konkrety: blacha miedziana 23x14cm , mosiądzowana z motywem sceny polowania. Dwóch wojowników(jeden z włócznią, drugi szablą oraz tarczą) broni trzeciego przed lwami, który to siedzi na grzbiecie opancerzonego słonia.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.