franc.w Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Napisano 14 Grudzień 2014 Oryginal nie oryginal? prosze o pomoc , guziki doszyte wiec nic nie wnosza, nieznalazlem zadnych sygnowan.
bsam20 Napisano 14 Grudzień 2014 Napisano 14 Grudzień 2014 Ja na swojej też nie mam sygnatur. Producentów było dużo, stąd różnice w materiale. Mój nie jest w jodełkę, a szary dużo ciemniejszy. Zastanawia taki dobry stan, zwlaszcza białej strony, która strasznie łatwo się brudziła.
kopijnik2 Napisano 14 Grudzień 2014 Napisano 14 Grudzień 2014 Kolor raczej jest zielony...to zrob fotki przy swietle dziennym...i daj popatrzec na guziki
bsam20 Napisano 15 Grudzień 2014 Napisano 15 Grudzień 2014 To na ostatnim foto, to jakaś przeróbka, czy tak było? Chodzi o to, że oryginalnie nigdzie szary materiał nie wyłaził" na białe i odwrotnie. Cos ona jakaś dziwna, ale to po zdjęciach to ciężko ocenić. Jak dla mnie to trzeba w ręce wziąć. Kolor to i by był od biedy. Dużo producentów było i odcieni.
franc.w Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Napisano 14 Grudzień 2014 Ze zdjeciem przy swietle dziennym moze byc problem, bo jak ide do roboty to jest jeszcze ciemno ,a jak wracam to nie lepiej:-)
franc.w Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Napisano 14 Grudzień 2014 Oryginal nie oryginal? prosze o pomoc , guziki doszyte wiec nic nie wnosza, nieznalazlem zadnych sygnowan.
Pytanie
franc.w
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.