Skocz do zawartości
  • 0

stalowy przedmiot w ziemi (niewypał) ?

sqr

Pytanie

Napisano

Witam!
Mam prośbę do wszystkich którzy mogą pomóc.
Choć wiem, że sprawa nie jest łatwa ze względu na skromne materiały dowodowe, to mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś coś pomoże.

Chodzi mi o identyfikację tego przedmiotu ze zdjęcia, czy jest ktoś w stanie określić co to może być??

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kopacz- co ty pleciesz, chodziło mi o to że napewno przed połozeniem asfaltu była równana nawierzchnia. A z tego co widzę to to coś niby iewypał" znajduje się ok 5 cm od asfaltu więc jeśli ktos równał powierzhnię przed położeniem asfaltu usunął by to dalej. A po drugie sgr" odkop to bardziej to rozwikła się zagadka.
Napisano

Witam!
Mam prośbę do wszystkich którzy mogą pomóc.
Choć wiem, że sprawa nie jest łatwa ze względu na skromne materiały dowodowe, to mimo wszystko mam nadzieję, że ktoś coś pomoże.

Chodzi mi o identyfikację tego przedmiotu ze zdjęcia, czy jest ktoś w stanie określić co to może być??

Napisano

... zainspirował mnie kontekst...

Wiem, że sprawa nie jest łatwa, ale mimo wszystko liczę na jakieś informacje.
Za wszelkie sugestie dzięki!

Napisano
:) bjar, szyderco ... :) jak chcesz spróbować wyszarpnąć to pokażę ci gdzie to leży i będę obserwował/nagrywał twoje zmagania z wnętrza tego schronu, ewentualnie jak już wyrwiesz to pożyczę szlifierki abyś 'pokroił' ten razowiec na kromki, nawet masło ci kupię ;)
Napisano
Z jakiego roku pochodzi ta droga asfaltowa? Na moje jeśli była budowana po wojnie to nie powinien być niewypał. Ani nic z tym związane
Napisano
spawu żadnego nie ma, powierzchnia raczej gładka,jednolita.
czy zgłaszać?? hmmm...czy ja wiem? a jak przyjedzie patrol i okaże się że wykopią tylko kawał złomu ?? ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie