Eks7 Napisano 30 Listopad 2014 Autor Napisano 30 Listopad 2014 Wygląda jakby jakaś pokrywka czegoś może papierośnicy czy jakiejś szkatułki. Może macie jakieś pomysły co to było i do czego no i jakby ktoś mógł mi rozszyfrować ten napis.
Eks7 Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Napisano 1 Grudzień 2014 Dzięki wielkie za odpowiedzi. Szkoda że nie całe pudełeczko :>
Eks7 Napisano 30 Listopad 2014 Autor Napisano 30 Listopad 2014 Wygląda jakby jakaś pokrywka czegoś może papierośnicy czy jakiejś szkatułki. Może macie jakieś pomysły co to było i do czego no i jakby ktoś mógł mi rozszyfrować ten napis.
viator01 Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Napis to prawdopodobnie nazwisko z inicjałami - Pargiejew?
kribmw Napisano 30 Listopad 2014 Napisano 30 Listopad 2014 Radosna twórczość ruskiego soldata.Pewnie nudziło mu się w okopie i stworzył sobie małe rękodzieło.Od czego to mogło być trudno rozszyfrować bo mogło być od wielu rzeczy codziennego użytku żołnierza.
Pytanie
Eks7
Wygląda jakby jakaś pokrywka czegoś może papierośnicy czy jakiejś szkatułki. Może macie jakieś pomysły co to było i do czego no i jakby ktoś mógł mi rozszyfrować ten napis.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.