Skocz do zawartości

deus węszy nie tylko na głębokość ;)

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

Mój deusik na ten przykład sparował" komplecik rozrzucony na odległość kilkudziesięciu metrów ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tMohxHbT51w

pozdrawiam
bogdans

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:50 04-12-2014

• 2 weeks later...
No, no , pozostaje tylko pogratulować filmiku i znajdek, no i sprzętu wypasionego .

Ale możesz mi kolego odpowiedzieć na nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie po co / do czego jest Ci potrzebny wypasiony sprzet z 5000 pln skoro kopiesz do 5 - 8 cm ???
( ogladnelem Twoje 2 filmiki ).

Na taka glebokosc starczy wypasiony sprzet do 1500 PLN taki z dobra dyskryminacja by nie kopac kapsli

Ja odpowiem, bo sprzęt 5000 pln to nie jest tylko sprzęt na głębokość. Posiada takie waloru użytkowe jak bezprzewodowość co jest wielkim plusem, ponieważ wykrywacz można spakować dosłownie w plecak i rozpakować również szybko i bezproblemowo. Deus posiada bardzo szybki procesor (żaden wykrywacz nie ma podobnego prócz Goldmaxx Power). I na górę naszego tortu dodać należy wisienkę czyli zasięg :)

witam!

No, no ... MarekDys pozostaje tylko zapytać dlaczego tworzysz na forum „pod wpływem” ;)
Albo może wyjdzie, że to ja „pod wpływem” wrzucam filmy z wypraw na youtuba i potem nie pamiętam. Zalinkuj mi proszę ten drugi, nieznany mi mój film :). To taki mały wstęp, teraz małe rozwinięcie ...
Domyślam się, że oglądając te „dwa” filmy wyciągnąłeś wniosek, że deus nie węszy głębiej niż to widać na filmie. Wniosek błędny, ale to co napisałem w pierwszym zdaniu trochę Cię tłumaczy.
Prawdą jest, że w początkowym okresie użytkowania deusa miałem pewne wątpliwości czy dobrze zrobiłem ładując się w ten sprzęt, ale każda kolejna wyprawa rozwiewała moje wątpliwości. Wykrywacz trzeba było po prostu poznać, co w części już mi się udało. W deusie drzemie jakaś moc ;) ... już od dwóch znajomych, którzy na wspólnych wypadach widzieli moje efekty biegania z deusem usłyszałem, że zastanawiają się nad zmianą wykrywacza.

pozdrawiam
bogdans

PS.A poza tym letki " jest, trudniej z nim o łokieć tenisisty" ;)

no, no widze ze zaczynają się chwyty poniżej pasa za wacka " to typowe jak nie macie konkretnego uzasadnienia !!

ja zadałem tylko pytanie dlaczego wydaliscie ponad 4,500 pln za wykrywacz jak mogliście koledzy kupic wykrywacz na takie glebokosci za np 600 pln albo i tanszy !!!

@pako151515

to wiec to jest ten Twój jedyny i posiada takie opcje ze :oprócz bezprzewodowj komunikacji to jeszcze goli . pier.. doli, krawaty wiaze i usuwa ciaze ??
a może zapoznasz sie czy sa jeszcze inne np. Goldmaxx lub AT pro Garetta ?

A co do spakowania to widziales sposoby spakowania innych wykrywaczy !!! ??? chyba nie !!!!

(a ja swój EuroAce 350 Garett nie spakowuje za każdym razem bo niewidze sensu tracic tych kilku minut na zlozenie sprzętu czy go zlozenie jak znajde ochote na szukanie, wkładam po prostu do bagażnika i zamykam bagażnik i tam czeka az go wyciagne !!!!!

@
Za 600pln lub tanszy to pozostaje chinol:-) :-) :-) :-) jak dlugo biegasz Marku z piszczałką?

A czy to ma znaczenie jak długo chodze i zajaka cene kupiłem ?? moze miesiąc, rok czy stulecie !!!! ważne ze sa efekty, bo możesz chodzic z wykrywaczem metalu od zakonczenia wojny czyli 1945 roku i nic ciekawego nie trafic : po prostu zrobiles sobie zdrowotny spacer

kol.MarekDys a co Ciebie tak boli ile wydal za wykrywacz?Jak go stac to niech wyda nawet 10tysi i kopie dołki po 8cm to jego sprawa nawet jesli nic nie znajdzie to chwile w terenie sa bezcenne.Oczywisci przyjemniej sie wraca z czyms ciekawym do domu i nie koniecznie ze skarbami ,zajebisty jest nawet taki kran bo ktos go dotykal dawno temu i teraz ktos odkryl go na nowo to jest namacalna historia i o to chodzi w tym hobby nie o to kto za ile i jaki ma sprzet.Tak dla formalnosci nie mam Deusa i raczej nie bede mial,kolega ma chodzimy razem i nie widze w tym jakiegos problemu i nie rozumie czemu ty jakos tak dziwnie reagujesz masz jakies kopleksy czy co?Pozdrawiam wszystkich biegajacych z Deusami Sebson.

witam!

MarekDys, chyba pogrążasz się coraz bardziej z każdą swoją kolejną wypowiedzią ... piszesz coś o wykrywaczach za 1500 zł, które są w stanie konkurować z deusem. Potem wymieniasz dwa wykrywacze z nazwy p. Goldmaxx lub AT pro Garetta". Który z nich kosztuje 1500 zł ?

pozdrawiam
bogdans

@sebson , bogdans

koledzy, to nie tak zebym miał cos przeciw Waszym sprzętom !! i uznawal wyzszosc Bozego Narodzenia od Swieta Wilkiej Nocy !! "

Po prostu zadałem nurtujące mnie od jakiegos czasu pytanie: dlaczego ? A Wy myślicie ze mam cos przeciw.

zamierzam Hmm już teraz CHYBA ??? zmienić swój sprzet EuroAce350 na lepszy " ale jak widze takie osiągi w filmikach to naprawdę nie widze sensu zmiany sprzętu !!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie