masi2011 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Napisano 15 Listopad 2014 Witam czy ktoś ma taka zabawkę zamierzam kupić Makro Jeohunter 3D Dual System z jedna cewka T44 PYTANIECzy ta cewka tez mi monetę pokaże do jakiej głębokościczy ta cewka pokaże mi tunele itpjaka ma głębokość ta cewka czy ten sprzęt jest praktyczny czy morze dołożyć z zaciśniętymi zębami i kupić Makro DeepHunter Standard cewka C32 i T 44 CZYM TE DWA SIE RUZNIA W PRAKTYCE ITPJESLI MA KTOS TAKA ZBAWKE PRISZE COS NAPISAC POZDRAWIAM
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Napisano 15 Listopad 2014 Matko i córko- dlaczego drzesz paszczę?Stało się coś? PS Może miast Jeohuntera słownik ortograficzny?
tyfus Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 masi2011 - opanuj emocje, motywację ku temu wysłałem.obowiązkowo przeczytaj:http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705a dodatkowo poczytaj co to netykieta.
masi2011 Napisano 16 Listopad 2014 Autor Napisano 16 Listopad 2014 Widze ze nic tu pomnie cały czas się mie czepiacie krytykujecie a jak ja cos skontruje to zaraz problemy po prostu a ja tylko chciałem zaczerpnąć wiedzy od was doświadczonych ale nikt małemu szaremu żuczkowi nie chce pomoc tylko krytyka jednym słowem zegnajcie i przepraszam odchodzę od was szczęśliwych poszukiwań oraz wesołych świat i szczęśliwego nowego roku wam wszystkim życzę taki jestem ps
tyfus Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 wielki smutek i żal nas ogarnia...szkoda, że informacje które chcieliśmy ci przekazać trafiły na zaporę i niezrozumienie.
r80r Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Kolego Tyfus, emocje to powinien opanowac twoj kolega psi chrupek.
Czlowieksniegu Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Rozwiniesz wątek?Czy wierząc w anonimowość neta i Forum będziesz sobie trollował?
tyfus Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 r80r - że co proszę, słucham? bo nie zrozumiałem przekazu...zresztą nieistotne. w trosce o twoje (chyba) dobre samopoczucie proponuję ograniczyć różnego rodzaju ziółka", płyny, w tym herbatę (bo to samo zło) oraz inne produkty ropopochodne, mogące mieć wpływ na postrzeganie...
r80r Napisano 16 Listopad 2014 Napisano 16 Listopad 2014 Widze kolego Tyfus ze trafilem na znawce tematu,zapewne pokonasz mnie doswiadczeniem.
masi2011 Napisano 17 Listopad 2014 Autor Napisano 17 Listopad 2014 Koledzy nie kłóćmy się lepiej w pokojumorze napiszcie cos o tym kanarku jeśli oczywiście macie chęć i odrobine czasu lepiej pytać się doświadczonych przed zakupem sprzętu pozdrawiam
MarekDys Napisano 19 Listopad 2014 Napisano 19 Listopad 2014 Z tego co widze na filmikach pogladowych to razem z tym sprzetem trzeba dokupic minikoparke !! bo sprzet mozliwosci to ma !!!
alex_2013 Napisano 20 Listopad 2014 Napisano 20 Listopad 2014 Znowu odsyłam do kolegi Saku z mocnysygnał" on sie w to bawi i pod Grunwaldem miał taka zabawkę z tej serii. A swoją drogą mozna niezle sie ubawić czytając niektóre riposty cięte, pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.