MarekDys Napisano 11 Listopad 2014 Autor Share Napisano 11 Listopad 2014 Witam, powoli koncze sezon 2014 w poszukiwaniu kolorkow, chcialbym sie dowiedzieć komu / gdzie przekazac 99% znajdek ( ale tak bezproblemowo !!! ) ?Znajdki zostały wykopane z okolic Poznania wiec wskazane by było by one tam zostały ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Sprawdz pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 12 Listopad 2014 Share Napisano 12 Listopad 2014 Marek Dys zakop te swoje fany skąd żeś wkopał.... następne pokolenie będzie miało radoś ze znajdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 20 Listopad 2014 Autor Share Napisano 20 Listopad 2014 Bardzo proszę o odpowiedzi i pseudo oferty przysylane na maila bardziej inteligentne !!!!Nie mam zamiaru przekazac do jakiejś szuflady, czy by trafily do sprzedazy na portalach sprzedażowych !!!!Chciałbym by były widoczne dostępne dla wszystkich !!!Może do Muzeum Archelogicznego i do Wielkopolskie Muzeum Wojskowe bo taki mam moje znajdki, ale ??Ale jak im to przekazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 http://myvimu.com/?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:48 20-11-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Jak masz coś ciekawego to może przekaż kol.bogdan 76 prowadzi klasę historyczną w szkole i poszukuje eksponatów ; zobacz-Towarzyskie -Hyde Park str.3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 20 Listopad 2014 Autor Share Napisano 20 Listopad 2014 @Romek_66Wielkie dzięki za info, z całym szacunkiem za dzialalnosc Bogdan 76 " bowidze ze czlowiek chce i działa dla potomności " ale niestety znajdki pochodzą z okolic Poznania i chciałbym by tam zostały !( moje rodzinne z urodzenia :) strony to Legnica i okolice , obecnie to zmieszkuje w Wielkopolsce i chciałbym by to co zostało odkryte w danym terenie ( skoro tam zostało odnalezione !!) by tam zostało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 Właśnie znalazłem post o mnie.Dzięki Romku za reklamę i docenienie moich starań :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.