abcd Napisano 20 Październik 2014 Autor Share Napisano 20 Październik 2014 Widziałem kilka filmów antywojennych przedstawiających że wojaczka to frajerska sprawa ale ta krótka animacja autorstwa Bagińskiego jest chyba najlepsza http://www.youtube.com/watch?v=4_7ojVm806c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 20 Październik 2014 Autor Share Napisano 20 Październik 2014 A najlepsze są komentarze Russian army and V.Putin." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Ekhm..hmmm...że tak wtrącę. To już ma 15 lat=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Przepraszam 11 lat. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 21 Październik 2014 Share Napisano 21 Październik 2014 Tomek to stara dobra szkoła. Obrał grafikę jako kierunek w czasach kiedy ludzie odkryli w Polsce internet, czat, a inni instalowali pierwsze gry na PC. Dinozaur jak mój wujek, którego czasem nie lubię. Ale dla mnie tacy ludzie to guru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.