Skocz do zawartości

Kolejny ygrys" pod mostem

Tankist

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ww.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141015/POWIAT0115/141018934

Kolejne unikalne znalezisko na wagę złota i skalę światową" zasili kupę złomu w MOB.
Napisano
link mi się źle wkleił, teraz powinno zadziałać

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141015/POWIAT0115/141018934

Kto pierwszy zgadnie co to za kupa żelastwa zanim ekipa archeologów" dojedzie na wizje lokalną i stworzy ekspertyzę naukową"
Napisano
Kiedy byłem dzieckiem to dziadek mi mówił, że pod mostem zakopano niemiecki czołg, który częściowo rozebrały stacjonujące na tym terenie wojska rosyjskie - mówił spotkany na miejscu mężczyzna" - ;)

Choć w mojej okolicy bywało, że przy chlastaniu pojazdów na złom do rzeki leciało z mostu to, po co się nie opłacało schylać np. koła czy ogniwa gąsienic.
Napisano
''Archeolodzy z Muzeum Orła Białego '' dobre ;-)))))))

poza tym ten złom z fotki to mi przypomina podramówkę do muła a nie tygrysa ;-)))))))))

kolejny wulgaryzm i baton

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:09 16-10-2014
Napisano
Zwłaszcza, że w okolicach ygrysów" było jak mrówek.

Anegdota z terenu (D = dziadek, K - kolega Dominik):

D - Czołg tu stał. Panie, to był "tygrys!
K - "A skąd pan wie, że ygrys"?
D - Bo na wieżyczce pisało"!
Napisano
No coż... Niekiedy czuję zażenowanie , nie że zaraz nie wiadomo co,ale ... to czepiactwo, dopieprz... sie( chodzi mi tu o forumowiczów ) do słówek a zwłaszcza znalezisk , które nie były własnie ich udziałem ,deprecjonowanie opinii z tej czy z drugiej strony ....Taki niesmak , to tyle . Pozdrawiam entuzjastów poszukiwań, otwartych ... nie tych co wiedzą zawsze i wszędzie lepiej ! rutra.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie