Tankist Napisano 16 Październik 2014 Autor Share Napisano 16 Październik 2014 ww.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141015/POWIAT0115/141018934Kolejne unikalne znalezisko na wagę złota i skalę światową" zasili kupę złomu w MOB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 16 Październik 2014 Autor Share Napisano 16 Październik 2014 link mi się źle wkleił, teraz powinno zadziałać http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141015/POWIAT0115/141018934Kto pierwszy zgadnie co to za kupa żelastwa zanim ekipa archeologów" dojedzie na wizje lokalną i stworzy ekspertyzę naukową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Kiedy byłem dzieckiem to dziadek mi mówił, że pod mostem zakopano niemiecki czołg, który częściowo rozebrały stacjonujące na tym terenie wojska rosyjskie - mówił spotkany na miejscu mężczyzna" - ;)Choć w mojej okolicy bywało, że przy chlastaniu pojazdów na złom do rzeki leciało z mostu to, po co się nie opłacało schylać np. koła czy ogniwa gąsienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 ''Archeolodzy z Muzeum Orła Białego '' dobre ;-)))))))poza tym ten złom z fotki to mi przypomina podramówkę do muła a nie tygrysa ;-)))))))))kolejny wulgaryzm i batonPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:09 16-10-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Też mnie ci archeolodzy rozbawili :D Znaczy się złom z Maultiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 To tylko rozwalony w drobny mak muł na fotce widać ramę i podramówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 No to przynajmniej wiadomo, co to za ygrys". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Id razu widać ze nie macie pojecia . Tosz to QŹWA Tygrys , jak malowany. I nie wybrzydzać. Najstarsi górale wiedzą co z mostu spadło a muzealnicy na bank potwierdzą tygrysaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Październik 2014 Share Napisano 16 Październik 2014 Zwłaszcza, że w okolicach ygrysów" było jak mrówek.Anegdota z terenu (D = dziadek, K - kolega Dominik):D - Czołg tu stał. Panie, to był "tygrys!K - "A skąd pan wie, że ygrys"?D - Bo na wieżyczce pisało"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra64 Napisano 22 Październik 2014 Share Napisano 22 Październik 2014 No coż... Niekiedy czuję zażenowanie , nie że zaraz nie wiadomo co,ale ... to czepiactwo, dopieprz... sie( chodzi mi tu o forumowiczów ) do słówek a zwłaszcza znalezisk , które nie były własnie ich udziałem ,deprecjonowanie opinii z tej czy z drugiej strony ....Taki niesmak , to tyle . Pozdrawiam entuzjastów poszukiwań, otwartych ... nie tych co wiedzą zawsze i wszędzie lepiej ! rutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.