april_86 Napisano 14 Październik 2014 Autor Napisano 14 Październik 2014 dość ciężki, powierzchnia przytopiona. Tylko korozja wskazuje na stop miedzi... nie wiem czy występuje ona w meteorytach? wątpie ale chce się upewnić
krzysiek9559 Napisano 14 Październik 2014 Napisano 14 Październik 2014 Najlepij będzie to przciąć wtedy ukaże się struktura budowy tego czegoś,
soldierprzemo Napisano 14 Październik 2014 Napisano 14 Październik 2014 ostatnia fota to ruda darniowa
Romek_66 Napisano 14 Październik 2014 Napisano 14 Październik 2014 Eeee , a miałem cichą nadzieję że to meteor i się troche człowiek odkuje : )A tak poważnie ,jest to bryła żużla z pieca hutniczego ,pozostałość po piecach i dymarkach założonych przez kanclerza koronnego Jana Małachowskiego w XVIII w .
Pytanie
april_86
dość ciężki, powierzchnia przytopiona. Tylko korozja wskazuje na stop miedzi... nie wiem czy występuje ona w meteorytach? wątpie ale chce się upewnić
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.