abcd Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Jeżeli jesteś gotów przerzucać szpadlem metry sześcienne ziemi odkopując ziemianki może coś odnajdziesz natomiast na sygnał wykrywacza to b.mało prawdopodobne.
abcd Napisano 6 Październik 2014 Napisano 6 Październik 2014 Oczywiście przyzwoitość nakazuje ziemiankę potem z powrotem zakopać .
Raned Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Wiosną tam byłem i niestety widziałem setki przerytych, niezasypanych ziemianek. Ktoś przyłapany w tym rejonie z wykrywaczem przez Służbę Leśną może się znaleźć w niezłych tarapatach...
Por. Wojas Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Z tego co słyszałem w ekipie, która wali ziemiany na Sobieszewskiej jest koleś z SL czy też SG, więc mają luz...
CzlowiekLasu Napisano 11 Październik 2014 Autor Napisano 11 Październik 2014 Znalezliście cos ciekawego kiedys w takiej ziemiance?Bo ja tylko w ruskiej znalazlem jekies szkła i jakies smieci drobne
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.