KDB Napisano 29 Wrzesień 2014 Napisano 29 Wrzesień 2014 W sumie nie ma co czoła marszczyć,pewnie Wienio z innego przedziału wiekowego.
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 To nie może być prawda...Masz bana na Googla?Czy sobie z nas jaja robisz?
wienio77 Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Napisano 29 Wrzesień 2014 Mój przedział wiekowy po niku proszę id.Sorki ale nie pamiętam tamtych czasów,a co do gooli na szybkiego nie znalazłem nic podobnego ale chyba nie macie do mnie o to żalu.
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 Grhhh...Podpowiem- jak wpiszesz w Googla lub inną szukajkę napis z blaszki, to wyniki wszystko Ci wyjaśnią...Domyślam się bowiem, że nie pomyślałeś o takim zabiegu wcześniej...
K.O.P. Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 podpowiedz co jest napisane na tej blaszce bo jestem ciekaw co to jest
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 Przecudnych wspomnień czar...Blaszka ze spodni lub kurtki z jeansu produkowanych przez ś.p. Otis Zakłady Przemysłu Odzieżowego...Ś.p., bo dziś się chyba tylko wynajmę i zarządzaniem powierzchni handlowych zajmuje. Taki spadek po naszej socjalistycznej Ojczyźnie...
Czlowieksniegu Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 Nie Misiu- to inny Otis robi, ten zagramaniczny...
Pytanie
wienio77
Proszę o ID.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.