misterwykopek Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam,kupione na złomie. Na bokach gniazda na przewody.Z góry dzięki za info.
Louis Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam, na pewno pomoże czytelne zdjęcie tabliczki lub przepisanie wszystkich danych. Firma Kurt Eichweber produkowała sporo precyzyjnych urządzeń wspomagających celne prowadzenie ognia (zarówno dla lotnictwa jak i wojsk pancernych).
tiquet Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Podpinam się do tematu.Sam posiadam kilka sztuk.Wg tabliczki jest to odbiornik optyczny. Do czego? nie wiem.Foto tabliczki z mojego.
misterwykopek Napisano 25 Wrzesień 2014 Autor Napisano 25 Wrzesień 2014 Na mojej tabliczce jest ten sam napis,odbiornik optyczny.
tiquet Napisano 28 Wrzesień 2014 Napisano 28 Wrzesień 2014 Ale do czego to mogło służyć? Mam kilka sztuk oznaczonych kolejno numerami, czyli z pewnością jest to jakaś część większej całości.Jedna sztuka ma inne mocowanie niż ta ze zdjęcia.
Louis Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 Może to jakiś element systemu rakietowej obrony powietrznej?
czarek100 Napisano 25 Wrzesień 2014 Napisano 25 Wrzesień 2014 szkła osadzone w tym urządzeniun identyczne są jak w lustrze geodezyjnym,czyli zgadzało by się że odbiornik optyczny
Pytanie
misterwykopek
Witam,kupione na złomie. Na bokach gniazda na przewody.Z góry dzięki za info.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.