woytas Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 No Panowie!Trzymać kciuki za naszą ekipę.Obstawiam 3:1 dla Naszych chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 3:2 oczywiście dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Kciuki trzymamy..pierwszy set chyba przegramy..ale reszta dla nas :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Nie, że się czepiam, ale wolę kawę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Mi po tych polsatowskich kodowaniach przeszła ochota na kibicowanie, na kawę za późno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Moja odpaliła Gladiatora na telepatorze i dupa... Nawet pooglądać nie da.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 a nie ma transmisji na internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Złóż papiery rozwodowe...http://www.ipla.tv/siatkowka-2014/live/5177-polsat-volleyball-1-hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 :D Pewnie jest, ale zbyt emocjonalnie bym podszedł do tego, i mógłbym pobudzić wszystkich sąsiadów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 No ja bym nie miał z tym raczej problemu, jak to ludzie ze wsi :DChociaż kto wie, z emocjami różnie bywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 zagroziłem okupacją łazienki - uległa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Na taki szantaż to paragraf jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 co najwyżej mokrą szmatą bym dostał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 sonic.. zagroziłeś okupacją łazienki?..znaczy zabarykadowałeś się w środku..i dalej nie oglądasz? :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 nie no - oglądam... Wziąłem książkę stron 340 i udałem się do ubikatora..... Żona wie, że mogę tak spędzić na czytaniu i 4 godzinki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Ha!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 21 Wrzesień 2014 Share Napisano 21 Wrzesień 2014 JJJeeeessttttt...Mistrzowie świata..dali radę chłopaki...gratulacje :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasko Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Ktoś tu dobrze obstawił, trzeba było obstawić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.