bjar_1 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Stalagowe - ekstra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 A juz myslalem, ze tylko ja mam bzika na tym punkcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Pewnie dlatego są dla mnie ekstra, bo u nas tego nie ma... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 2 Wrzesień 2014 Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Na Twoich poletkach siedziałbym jak szpak na czereśni, swoje już trochę przetrzebiłem, pozdro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 2 Wrzesień 2014 Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Feld, Ty to masz nosa do miejscówek ;) .Kiedy wracasz w Swiętokrzyskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 No to postanowiłem przeprosić pewien obóz za miedzą-choroba te włochy to chyba mnie prześladują.Ale nasze dwa typy blaszek ,tez są zacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 A tak w celu poszukiwania nowych -starych miejscówek.Pewien las tez po drugiej stronie miedzy.Niestety zdjęcia z przed roku.Może warto wrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Chyba jednak warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Te monetki to plon ostatnich 2-3 miesięcy poszukiwań, w rejonach starych wiosek.Oczywiście nie jest to żadna rewelacja,po prostu wybrałem parę sreberek.Niestety do innych bardziej żółtych-nie mam jakoś szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Gościnne występy w lubuskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Tym razem gleba nie była zbyt sprzyjająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Zdjęcia to mógłbyś większe dawać, bo nic nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 13 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2014 No patrz ..jeszcze cie opierdzielą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 bojar ma rację jeśli coś wklejasz zrób lepsze fotki choćby z bliskiej odległości zdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S1977 Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 Widzę że kolega Żary odwiedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 14 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Okolice Zagania raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Smietniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Smietniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Takie sreberko.Rudna .Medal strzelecki.W miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 Dalej śmietniczek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Powrót na obóz 7 korpusu napoleonskiego.Korona z ładownicy fizyliera Armii Napoleońskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 Z dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 Czasem i moje napoleonskie pole potrafi zaskoczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.