Skocz do zawartości
  • 0

orginalna

michalczewski

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm moze rzeczywiscie są oryginalne...mimo,ze są w idealnym stanie!!Mogł faktycznie je znalesc...gdyby chciał wciskac kit,pewnie by je troszke przybrudził.....no ale kto wie!?

Aż nie chce sie wierzyć,że tak dobry stan.Ale skoro mundur o którym tu pisano też był w nienajgorszym stanie a autentyczny.Troche za czyste i za ładne (wręcz bije od nich świeżością) jak na orginalne,ale nie jestem ekspertem.Kto wie,może orginal....
pozdrawiam
Monti

Byłem na pogrzebie mojego dalszego wujka który był w AK byli na nim jego koledzy z opaskami jak mówili orginały , tyle że były one bardziej szare a na pewno nie takie śnieżnobiałe , ale kto wie w jakich warunkach były przechowywane

Być może się myle , ale aby się zachować w takim stanie to chyba musiała by być ta opaska trzymana w szczelnym hermetycznym opakowaniu , moja babka trzyma rużne żeczy w szfie od wielu lat i choć były owinięte w prześcieradła to i tak poszażały i to nawet dosyć szybko ,a te wygldają jakby były wczoraj wyprodukowane .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie