Skocz do zawartości

Prawdopodobnie rzymska moneta!!

Pawel.kukieciak

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
I wywolalem wilka z lasu czyli tego od loczków ;) wiedza nie opiera sie na jednej książce w przeciwieństwie do Ciebie i opieranie sie jakimiś wypracowaniami ,a skąd to już nie wnikam. Mieszkając już od ponad 10 lat na południu Francji i będąc aktywnym poszukiwaczem tak samo śledzę fora i sam jestem na jednym z nich prywatnych na który nikt nie może sie wpisać podobny do Ciebie czyli ''cwaniaczek''. Mam sporo kolegów poszukiwaczy którzy maja sporo więcej doświadczenia niż ty mógłbyś pojąć przez następne tysiąc lat, są to archeolodzy i poważni ludzie.to z nimi konsultuje wszystkie znajdki i w tym które pojawiają sie na odkrywcy, uwięziony mi Ciebie tez by wyśmiali z tej Twojej wiedzy o '' loczkach'' ( może we wcześniejszym wcieleniu byłeś fryzjerem ;) jeśli nadal twierdzisz ze jesteś tak wspaniały i potrafisz tylko po wyglądzie osoby lub władcy na monecie określić rodzaj lub typ monety No to kłaniam sie nisko :) życzę udanej kontynuacji w ''lokowaniu''

W konicu to nie Polska wiec napewno nie są tacy sami :) a co polscy archeolodzy wiedza o czasach rzymskich nie mogę powiedzieć ,ale wiem jaki maja zakres wiedzy i możliwości bynajmniej tu gdzie ja mieszkam '' Nemausu'' -cos dla bardziej wtajemniczonych ale z dzisiejsza technologia można znaleść prawie wszystko na temat w necie lub w wypracowaniu kolegi ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie