krzys26 Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Napisano 21 Sierpień 2014 witam wszystkich trafiłem na coś takiego i nie mogę znaleźć co to jest więc proszę o pomoc chciałbym wiedzieć ile ma lat i co to jest z tyłu wygląda jak by było pozłacane
krzys26 Napisano 24 Sierpień 2014 Autor Napisano 24 Sierpień 2014 wielkie dzięki za pomoc teraz już co nieco wiem pozdrawiam
krzys26 Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Napisano 21 Sierpień 2014 witam wszystkich trafiłem na coś takiego i nie mogę znaleźć co to jest więc proszę o pomoc chciałbym wiedzieć ile ma lat i co to jest z tyłu wygląda jak by było pozłacane
Jacek.Ant. Napisano 23 Sierpień 2014 Napisano 23 Sierpień 2014 Na przedmicie jest Napoleon II Bonaparte(L'Aiglon).http://pl.wikipedia.org/wiki/Napoleon_II_BonaparteJa mam guzik o identycznym wzorze,taki jak w linku niżej:http://boutonancien.forumactif.com/t590-bouton-aiglon-propagande-napoleonienneWidziałem już na forach oprócz guzików -klamry i medale o identycznym wzorze.Niestety nie mam pojęcia czy to jakaś organizacja czy też zwykłe cywilne ozdoby,chociaż od kilku lat ,ze względu na posiadany guzik ,szukam odpowiedzi na to pytanie.
krzys26 Napisano 21 Sierpień 2014 Autor Napisano 21 Sierpień 2014 jeśli napoleońskie to co to jest i czy coś wartościowego
Kosa2 Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Raczej nie wojskowe ale nie wiem do końca. Szedłbym w stronę ozdobnych wpinek i broszy. Poszukaj.
bjar_1 Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Myślę, że kilkaset Euro warte z miękkim ptakiem.
viator01 Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Kiedyś było na forum. To medal pamiątkowy bodajże. Postaram sobie przypomnieć, bo kiedyś miałem z tym do czynienia.
Pytanie
krzys26
witam wszystkich trafiłem na coś takiego i nie mogę znaleźć co to jest więc proszę o pomoc chciałbym wiedzieć ile ma lat i co to jest z tyłu wygląda jak by było pozłacane
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.