PapaMajk Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 WitamCzy wie ktos od czego jest ta plomba?Oznaczenia to 2044 47 56Z drugiej strony czysta, waga 20 g, średnica 25 mm.Czy istnieje jakis katalog internetowy plomb, czy jest cos takiego jak żadka" plomba i czy one przedstawiaja jakąs wartosc bo mam tego troche i nie wiem co z tym zrobic.Pozdrawiam i z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaMajk Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2014 Przepraszam za błąd ortograficzny pisane na szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Sierpień 2014 Share Napisano 18 Sierpień 2014 poprawiłem, więc looozik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Plomba rosyjska - od czego niestety nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaMajk Napisano 19 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2014 Dzięki bjar_1. A moze ktos wie czy istnieje jakis katalog internetowy plomb, czy jest cos takiego jak żadka" plomba i czy one przedstawiaja jakąs wartosc bo mam tego troche i nie wiem co z tym zrobic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Co do wartości się nie wypowiem każdy ceni inaczej , ale jak nie wiesz co zrobić to podpowiem. Przetopić na ciężarki i sprzedać na alle.. z dopiskiem 'Ciężarki wytopione ze 150-cio letniego ołowiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PapaMajk Napisano 19 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2014 To że mozna przetopic to wiem tylko czy takie plomby ogólnie przedstawiaja jakas wartosc i czy ktos zajmuje sie kolekcjonowaniem, o to pytam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 To był żart kolego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 19 Sierpień 2014 Share Napisano 19 Sierpień 2014 Że się tak wtrącę - kulki szrapnelowe, przewiercane cieniutkim wiertłem - idealne ciężarki wędkarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.