perunvit Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Napisano 11 Sierpień 2014 WitamPrzeczesując w weekend jałowe (jak się okazało) tereny wpadło mi pod cewkę coś takiego. Przedmiot mocno zmęczony, na moje jednak jest to stare dłuto. Jaka jest Wasza opiniaPozdrawiam
perunvit Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Napisano 11 Sierpień 2014 WitamPrzeczesując w weekend jałowe (jak się okazało) tereny wpadło mi pod cewkę coś takiego. Przedmiot mocno zmęczony, na moje jednak jest to stare dłuto. Jaka jest Wasza opiniaPozdrawiam
perunvit Napisano 11 Sierpień 2014 Autor Napisano 11 Sierpień 2014 To coś ma 10 cm, do tego z jednej strony jest stożkowe, z drugiej wygląda, jakby pierwotnie miało drewniany trzymak. Na widelec bądź łyżkę średnio mi więc pasuje.
Luckey13 Napisano 11 Sierpień 2014 Napisano 11 Sierpień 2014 A może szpikulec do skóry, tzw szpilarek?
ylooC Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 a może pilnik?Nie widać tam pośród rdzy rowków skośnych?
Pytanie
perunvit
Witam
Przeczesując w weekend jałowe (jak się okazało) tereny wpadło mi pod cewkę coś takiego. Przedmiot mocno zmęczony, na moje jednak jest to stare dłuto. Jaka jest Wasza opinia
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.