ALG Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 A to już biedny depozycik z wczoraj: Lakierki, wazelina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 ...okulary zdeponowane" w rękawiczce oraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 ...trochę bilonu . Schowek bardzo skromny ale emocje niezapomniane. Pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Ładne znajdki. Ciekawe, że opolskie :). U mnie tak bogato nie ma! Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 Witam, co ciekawsze z ostatnich wypadów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 majówka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 komplecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 resztki obrączki. Nie przetrwała spotkania z pługiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 zważony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 Sreberko Agi z zagajnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 j,w, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 i jeszcze jedno. Też Agi. Tym razem z pola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 J.w. Póki co tyle. Walczymy dalej :) Pozdrawiam Odkrywców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 Nie wydaje mi się żeby tę obrączkę potraktował pług.Znalazłem 2 podobnie zniszczone - niestety srebrne,taki stan był zwiazany z konkretną historią:kiedyś na wsi kobiety rodziły najczęściej w domu,w ciąży często palce puchną i w skrajnych przypadkach trzeba było niszczyć/ciąć takie różne ozdoby z palców żeby przywrócić krążenie w spuchniętym palcu!A potem taka zniszczona obrączka lądowała w okolicy obejścia bądź polu za stodołą.Autentyczna historia - przeciętą obrączkę znalazłem po latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Październik 2014 Autor Share Napisano 17 Październik 2014 Słuszna uwaga , w końcu kto bogatemu zabroni wyrzucać te parę gram złota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 Znajdki spoczko, te majówki też ostatnio się sypią widzę. Mi dwie wpadły.A co do tej obrączki to jaki jest sens wyrzucać złoto/srebro?Przecież byli na tyle 'rozumni', że mogli przetopić :).Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Październik 2014 Share Napisano 17 Październik 2014 jest tez inna opcja... bardziej bolesna ze tak to ujmę... mój dziadek stracił palec w kosiarce listowej... nie tylko palec bo i obrączkę też, i wyglądała bardzo podobnie do Twojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 Dzisiejszy spacerek po polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 I jeszcze obiecany odcisk pieczęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1901 Napisano 25 Październik 2014 Share Napisano 25 Październik 2014 fajne znajdki gratuluje,widziałem je wcześniej zanim wrzuciłeś foty bo chodziłem obok ciebię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Dzisiejszy spacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 Dzisiejsza wisienka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1901 Napisano 26 Październik 2014 Share Napisano 26 Październik 2014 ładne fanty Długi,na tym samym polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.