donniebrasco40 Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Dziwne że te odznaczenie [...] przegapili" - a do czego miało im się przydać to cynkowe badziewie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 oj bjar...chodziło mi o łańcuszek z obrączką i szturm. Zdziwiło mnie, że tylko to było z metalu i kilka guzików,bo po mundurach tylko parę skrawków zostało. Byłem przy innej ekshumacji, gdzie było dosłownie wszystko od pasa począwszy a skończywszy na butach, ale różnie to bywało w tamtych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Może przed pochówkiem ciała zostały odarte z butów ,mundurów,itp zdarzały się takie przypadki ,wojna ,bieda, a na wsi wszystko się ,,przyda,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Odzysk" z nieboszczyków to była reguła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 U nas też tak było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 pierwsze co to buty, czy za małe czy z duże nie ważne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrodrumble Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Kolego Donniebrasco mam pytanie odnośnie ekshumacji - możesz mi powiedzieć co się dzieje z osobistymi przedmiotami znalezionymi przy zwłokach żołnierzy? Czy odznaczenia, obrączki lub inne przedmioty są zwracane rodzinie jeśli taka istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Kriczer, to tzw gumaki po chłopsku, ale niemiecki producent, w środku ocieplenie, nie wiem czemu ich nie zabrali. hodrodrumble, nie wiem co robią z drobnicą, niby idzie do jakiegoś muzeum, my mamy fotki drobnicy z partyzanta, bo chłopaki nie byli chętni do fotografowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 z wczorajszego wypadu, szału nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 coś ostatnio prześladują mnie boratynki, ale zakupiłem oddzielny klaser na te ciekawe monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 najciekawsze znajdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donniebrasco40 Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2014 rew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.