BladeagASG Napisano 26 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2014 WitamMam bagnecik niemiecki w dobrym stanie,jak się przypatrzę to widać jakieś bicia i teraz pytanie do was czym wyczyścić bicia żeby ich nie uszkodzić i dało się je odczytać ??Pozdrawiam Eksploratorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 26 Lipiec 2014 Share Napisano 26 Lipiec 2014 ,,Kto szuka nie błądzi ,, ;) W tym dziale masz full informacji na to pytanie , tylko poszukaj na stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 26 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2014 Ok poszukam :)Dzięki ;) Teraz wiem że jest takowy temat :)Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Lipiec 2014 Share Napisano 26 Lipiec 2014 Ja poczytasz i dalej będą wątpliwości to daj fotkę, wtedy da się coś doradzić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 27 Lipiec 2014 Share Napisano 27 Lipiec 2014 Sposób ratowania zależy od stanu, zatem bez fotografii to tylko można listę zabiegów podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 Witamoto zdjęcia przepraszam za spam który stworzyłem niezapoznaniem jeszcze z forum,zapomniałem klikać załaduj zdjęcie :/ To mój pierwszy bagnet ,nie chcę się napewno bawić w elektrolizę ,zatrzask rozluzowałem ,a bałem się że bedzie większa zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 Oto zdjęcia proszę o radę co robić ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Elektroliza, jak koniecznie nie to włóknina. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 Spróbuję włukniną ;)Wrzucę fotki jak wyszło :)Dzięki :)Pozdrawiam Olaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 Ewentualnie szczotka druciana na wiertarce bądź szlifierce. Widać, że bagnet ma nie jedną świnkę na sumieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 Może uda się zdjąć okładki, bo pod nimi też na pewno ruda się zagnieździła sądząc ze stanu reszty. Jeśli dobrze nie oczyścisz, to po jakimś czasie znowu wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladeagASG Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Okładki zdjęte,mały osad rdzy. A wiecie co oznaczają bicia na rączce jak zdjąłem okładziny (32 i niżej 8)??Bagnet coraz lepiej wygląda :) Wrzucę zdjęcia jak całkiem go wyczyszczę ;)PozdrawiamOlaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.