mensguth6 Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2014 Witam,prosiłbym o potwierdzenie czy to fals czy orginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 Na moje oko koślawe litery - gęsto ułożone wykropkowanie" w koło rantu i jakieś takie wszystko koślawe jak na tak dobry stan - śmierdzi mi to falsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2014 wiem tylko że jest to srebro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OpryskStonki Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 No mówię, że koślawiec.Porównaj z tym: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/USA-1884-one-dollar.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 Tutaj masz kolego oryginal , ponad 50 lat jest w rodzinie ;) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 ponad 50 lat jest w rodzinie ;) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 1884 to jakiś cenny rocznik ,czy te 1 dolarówki Morgana już fałszują jak leci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 1884 nie jest zbyt cenny , a co do falszek to produkcja idzie pelna parą co widać na al...o, nawet pokazuja się falsy bez napisy copy " Ze tez nikt się nie zainteresuje tymi kopiami, może dlatego ze to nie sa polskie srodki platnicze :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 18 Lipiec 2014 Share Napisano 18 Lipiec 2014 Dodam ze nie tylko te z 1884 ale wszystkie starsze roczniki sa klonowane, z resztą klonują wszystko co się da i idzie do ludzi" oficjalnie przez al..o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.