Plyn Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Witam. Niegdyś był dział ogłoszenia, aktualnie nie wiem gdzie zamieścić to pytanie.Czy ktoś z was się orientuje u kogo mógłbym zamówić repliki kolb? Jeżeli naruszam regulamin odkrywcy, proszę moderatorów o wyrozumiałość i ewentualne usuniecie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 http://www.fox-military.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Niestety Pan Leszek nie podejmuje się już produkcji pewnych modeli kolb. Jakies inne sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Kup ASG i przełóż kolbę chodziarz nie wiem czy się to opłaca bo cena ASG 700-900zł:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Bywają na allegro kopie kolb do tej twojej skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Prześladujesz już mnie kol. Bjar z tą skrzynką :) Akurat nie o skrzynkę mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 składam replikę mausera wz.29 i nie mam skąd wziąć drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Znam goscia który takowe dorabia, odezwij sie do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 17 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2014 Obadaj maila kolego por.pil.020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.