bejrut Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Napisano 13 Lipiec 2014 WitamKumpel za 2 flaszki 40% trunku chce mi odstąpić takowy bagnet.Na ostrzy z jednej strony nr seryjny z drugiej FW Holler, pochwy brak.Chciałbym tylko zapytać czy warto?
bejrut Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Napisano 13 Lipiec 2014 WitamKumpel za 2 flaszki 40% trunku chce mi odstąpić takowy bagnet.Na ostrzy z jednej strony nr seryjny z drugiej FW Holler, pochwy brak.Chciałbym tylko zapytać czy warto?
Kriczer Napisano 14 Lipiec 2014 Napisano 14 Lipiec 2014 45 zł bym nie dał w życiu za niego, warty 0,5 krupnika max i to wspólnie wypite, głownia zrzyn straszny :(
viator01 Napisano 14 Lipiec 2014 Napisano 14 Lipiec 2014 Spokojnie, sprawdziłem w hurtowni i mają nawet ceny poniżej 18 PLN za połówkę :)Jak napisałem - warto tylko w przypadku planowania zakupu w necie, bo przesyłka podniesie cenę. Często lepsze stany na złomowiskach można trafić.
viator01 Napisano 13 Lipiec 2014 Napisano 13 Lipiec 2014 Trochę buł używany - dość mocno ostrzony, ale patrząc na ceny na znanym portalu, to taka cena (oczywiście zależy jaki ten trunek) jest do przyjęcia, bo przynajmniej kosztów przesyłki nie będzie :)
Pytanie
bejrut
Witam
Kumpel za 2 flaszki 40% trunku chce mi odstąpić takowy bagnet.
Na ostrzy z jednej strony nr seryjny z drugiej FW Holler, pochwy brak.Chciałbym tylko zapytać czy warto?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.