prawokrwi Napisano 5 Lipiec 2014 Autor Napisano 5 Lipiec 2014 WitamW moim ogródku znalazłem łuskę, którą zamieszczam na zdjęciach, niestety nie pomogło googlowanie. Dlatego też załączam prośbę o identyfikację znaleziska. Z góry dziękuję.Serdecznie pozdrawiam,Prawo Krwi.
prawokrwi Napisano 5 Lipiec 2014 Autor Napisano 5 Lipiec 2014 Dziękuję za szybką reakcję, jednak chciałbym Was się dopytać o numer u dołu łuski. Początkowo myślałem, że to o kaliber chodzi, ale jak mniemam to jest rok produkcji? Poprawcie mnie jeżeli się mylę.Serdecznie dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam,Prawo Krwi.
spetsnaz Napisano 6 Lipiec 2014 Napisano 6 Lipiec 2014 T to oznaczenie fabryki: Patroniy Tulskiy Zavod, cyfra to rok produkcji, czyli 1945
prawokrwi Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Napisano 6 Lipiec 2014 Dzięki za odpowiedzi, już wszystko wiem. Temat do zamknięcia.
Pytanie
prawokrwi
Witam
W moim ogródku znalazłem łuskę, którą zamieszczam na zdjęciach, niestety nie pomogło googlowanie. Dlatego też załączam prośbę o identyfikację znaleziska.
Z góry dziękuję.
Serdecznie pozdrawiam,
Prawo Krwi.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.