maciekszprotawa Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Jako użytkownik forum z jakimś stażem chciałbym zakupić wykrywacz. Nie problem w tym jaki (to już wiem G. Ace 250). Problem w tym, że do polski wpadam na urlop na 2 tyg. i wolałbym podjechać do sklepu i kupić osobiście, a to ze względu, że przez te 2 tyg. będzie mnie nosić po kraju. W grę wchodzi Zielona Góra, Białystok ewentualnie Warszawa (ale tu nie chciałbym robić zakupów, bo w wwa mam tylko przesiadkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Allegro raczej :), a taki sklep to jeszcze viking, ale to WAWA.Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Z tego co wiem garett w Częstochowie np. tylko musiałbyś sobie trasę zmienić Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.