Tropiciel_Fantow Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Napisano 1 Lipiec 2014 Witam.Łuski od Ppsz lub TT.Mam problem z znalezieniem dokładnych informacji co do bić tych łusek.Wiem tylko ze rocznik 38' i 40'Pomożecie ;-)
viator01 Napisano 1 Lipiec 2014 Napisano 1 Lipiec 2014 P28 - Deutsche Waffen und Munitionsfabrik A.G.am - Gustloff-Werke, Otto Eberhardt-Patronenfabrik, Hirtenberg Niederdonau
Tropiciel_Fantow Napisano 2 Lipiec 2014 Autor Napisano 2 Lipiec 2014 Sorry mój błąd. Dopiero po fakcie się zorientowałem że to nie ten Ppsz tylko łuska od Parabellum.Błędy początkującego ;-)Dzięki za info.Pozdrawiam.
Tropiciel_Fantow Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Napisano 1 Lipiec 2014 Witam.Łuski od Ppsz lub TT.Mam problem z znalezieniem dokładnych informacji co do bić tych łusek.Wiem tylko ze rocznik 38' i 40'Pomożecie ;-)
Pytanie
Tropiciel_Fantow
Witam.
Łuski od Ppsz lub TT.Mam problem z znalezieniem dokładnych informacji co do bić tych łusek.Wiem tylko ze rocznik 38' i 40'
Pomożecie ;-)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.